Informatie:
Het reglement van CarpFarm Lake

Lees dit reglement goed door, u wordt er aan gehouden als u komt vissen

 1. Het meenemen en/of verplaatsen, van karper is ten aller tijden verboden, no kill.
 2. Drugs en alcohol misbruik wordt niet getolereerd, bij constatering wordt u gevraagd te vertrekken.
 3. Wij willen de groei en gezondheid van de karper monitoren, neem bij het fotograferen van beide kanten van de vis een foto en vul het aan u gegeven vangst rapport in.
 4. Het is niet toegestaan planten, bomen of riet te snoeien, mocht u last hebben van enige vorm van vegetatie geeft u dat aan bij de beheerder.
 5. Parkeerplaatsen zijn gemaakt bij elke stek, gebruik deze en laat uw auto niet op het pad staan.
 6. Vissers dienen op zaterdag voor 10.00 uur te vertrekken, nieuwe vissers mogen het terrein niet op voor 13.00 uur.
 7. Tijgernoten en pinda’s zijn verboden, andere particles zijn wel toegestaan mits geweekt en gekookt.
 8. Huisdieren niet toegestaan.
 9. Om overdracht van ziektes te voorkomen zijn schepnetten, onthaakmatten, weegzakken, water emmers en wond ontsmetting aanwezig. Neem je eigen attributen niet mee!  Hier wordt op gecontroleerd.
 10. Zorg dat alle vinnen plat tegen het lichaam van de karper zitten voor je hem het water uit tilt, zet de karper altijd terug met behulp van de weegzak. Mocht een vis beschadigingen hebben behandel deze met de wond ontsmettingsproducten die voorzien zijn. Bij twijfel altijd de beheerder bellen hij heeft namelijk nog andere producten om de vis te behandelen.
 11. Bewaarzakken zijn niet toegestaan, u mag ze zelfs niet in bezit hebben op CarpFarm Lake, wordt er toch een aangetroffen wordt u gevraagd te vertrekken. Drijvende weegzakken zijn voorzien om een karper te bewaren voor een maximum van 15 minuten. Zorg dus dat je een camera bij je hebt met flits om mooie nachtfoto’s te kunnen maken.
 12. Micro weerhaken zijn alleen toegestaan, niet kleiner dan maat 6, dit voorkomt onnodige beschadigingen in de bek van de karper. Weerhaak loze haken zijn verboden, deze functioneren als een mes tijdens de dril van de vis.
 13. Geen 360 of Ronny rig, Longcurve haken, Fox series 5, Long Shank Nailers of andere lange gebogen of gezette haken. Deze veroorzaken grote beschadigingen in de bek van de karper in de verkeerde handen.
 14. Gebruik alleen visveilige loodsystemen waarbij het lood en de vis vrij kan komen na lijnbreuk.
 15. Gevlochten lijnen, shockleaders of andere leaders van elke materiaal, nylon, fluoro carbon, zijn verboden. Minimale hoofdlijn dikte 0.35mm
 16. Leadcore, unleaded, freefall of andere gevlochten leaders niet langer dan 60 cm.
 17. Het gebruik van H-markers is NIET toegestaan, staafmarkers daarentegen wel. Deze zijn deze te huur op locatie.
 18. Om de grenzen van uw visgebied aan te geven is er een kaart van de karperplas gemaakt, tevens zijn er permanente makers geplaatst om deze aan te geven. Verplaats deze niet, anders wordt u gevraagd te vertrekken.
 19. Baitboat/voerboten is toegestaan tot het moment dat ze problemen op leveren.
 20. Het gebruik van een boot (minimale afmeting 270 cm) met electro motor is verplicht (geen eigen boot? Er zijn boten te huur op locatie).
 21. We willen dat iedereen een mooie vakantie heeft, houdt er rekening mee dat geluid over het water ver draagt. Houd de volume van uw muziek apparatuur erg laag en praat met gedempte stem.

Informatie over boeken?

Heb je interesse in een sessie op CarpFarm Lake, lees dan de informatie over hoe je kan boeken op de boekingsinformatie pagina