De indeling van de stekken
op CarpFarm Lake

6 ruime stekken voor totaal 9 vissers

CarpFarm Lake heeft 3 tweepersoons stekken en 3 éénpersoons stekken, welke allemaal met de auto te bereiken zijn. De tweepersoons stekken zijn tussen de 60 m2 en 110 m2 groot, ruim genoeg voor twee grote tenten. Elke stek is opgebouwd uit een dun laagje gravel (5 cm) met daaronder geel zand. Ideaal om tentharingen en banksticks/steunen stevig in vast te zetten. Tevens zijn alle stekken voorzien van drainage die er voor zorgt dat zelfs bij de zwaarste regenbui de stek droog blijft. De laarzen kunnen wat dat betreft dus thuis blijven. Het gebruik van extra lange tentharingen wordt aangeraden.
Bijna elke vierkante meter water een potentieel goede stek
Het bevisbare stuk water, dat bij elke stek hoort, is duidelijk aangegeven door middel van permanente markers die u kunt zien aan de walkant. Deze zijn uitgezet met behulp van gps om het water zo eerlijk mogelijk te verdelen. Door de gemiddelde diepte en het grillige bodemverloop over de hele plas is bijna elke vierkante meter water een potentieel goede stek.

Niet bevisbare gedeelte
Ook is er een niet bevisbare stuk water. Vanaf de trailerhelling tot de grens bij stek 6 mag niet gevist worden i.v.m. de privacy van de eigenaar. Op dit stuk wordt ook soms gevist door de eigenaar of bailiff. Dit zorgt dat de vissen rond blijven zwemmen en dat ze zich niet in het verboden gebied groeperen en blijven hangen.

Onze tweepersoons stekken

Duikersloot is een zeer ruime stek geschikt voor zeker 2 grote bivvy’s met eventueel een extra tent.
Ramshoek is een tweepersoons stek aan de west zijde van het terrein. Deze stek bevindt zicht bij de douche.
Stekkenwal bevindt zich op het noord oosten. Het is een zeer ruime twee persoons stek.

Onze éénpersoons stekken

Een persoons stek 50 vierkante meter. Gezien vanaf de stek richting het water gelegen op het zuid westen.
Strubben is een eenpersoons stek van 50 m2, gelegen op het oosten. Je vind er een mooie kom met een lelie veld.
Veenslang is eenpersoons stek gelegen op het noord oosten. Dieptes tot 11 meter.

Informatie over boeken?

Heb je interesse in een sessie op CarpFarm Lake, lees dan de informatie over hoe je kan boeken op de boekingsinformatie pagina