Informatie:
Het visbestand van CarpFarm Lake

Een fantastisch karperbestand op CarpFarm Lake?

Het karperbestand op CarpFarm Lake is fantastisch te noemen. Totaal zwemmen er ongeveer, mede door recente nieuwe uitzettingen, 420 stuks allemaal hand geselecteerd. Diverse pareltjes waaronder two tones, rijen, volschubs tevens zwemmen er twee koi karpers genaamd Bert en Gea deze zijn recent gevangen op 18.5 en 17 kilo. Het gemiddelde gewicht van de karper ligt tussen de 14 en 16 kg met een groot en mooi aantal vissen boven de veertig pond (20 kg) en vijftig pond (25 kg). De kans op het vangen van een echt grote karper is dus aanzienlijk, met een top vis van 30,2 kg.

De herkomst 100% bekend
De karpers die er zwemmen zijn specifiek gekweekt voor de hengelsport. De herkomst van de karpers is dan ook 100% bekend en afkomstig van het bedrijf Carpfarm.nl. Alle karpers zijn geregistreerd bij uitzet en aan de hand van deze data wordt de gezondheid en groei van de vissen in de gaten gehouden.

Ook andere vissoort, maar geen brasem
Naast karper zwemmen er natuurlijk ook andere vissoorten om het water in balans te houden. Zo is er een groot bestand aan snoekbaars, baars en snoek. Tevens zwemmen er grote voorns. Bijvangsten van brasem is er niet want deze zijn niet aanwezig.

Informatie over boeken?

Heb je interesse in een sessie op CarpFarm Lake, lees dan de informatie over hoe je kan boeken op de boekingsinformatie pagina